Erityistoimeni Koronan aikana

Koronan vuoksi olen joutunut miettimään esityksieni sisältöä uudestaan. Miten esitys voidaan toteuttaa turvallisesti? Ilman että saan itse koronan, tartutan asiakkaani tai pahin kaikista, levitän koronaa tapahtumasta toiseen asettaen laajan joukon ihmisiä vaaraan.

Yritystilaisuuksia ja erilaisia tapahtumia voi järjestää turvallisesti kun vain toteuttaa Avi:n antamia ohjeita osallistujamääristä, yleisön osastoimisesta ja käsihygieniasta jne. Kaikkien tapahtuman osallistujien myös esiintyjän täytyy huomioida nämä seikat.

Jokaisen esiintyjän tulee ottaa korona vakavasti ja huolehtia yleisön ja itsensä turvallisuudesta.

  1. Tulen esiintymään vain täysin terveenä. Tämä pitäisi olla tässä vaiheessa päivänselvää jo kaikille yritystapahtumiin, asiakastapaamisiin, juhliin tai ylipäätänsä mihinkään ei enää mennä “pikku flunssassa”
  2. Käsihygienia, pesen kädet usein. Tämä ei toisaalta ole mikään muutos normaaliin. Pesen käsiäni useasti, lähes neuroottisesti oli koronaa tai ei. Se on hyvä tapa, sillä käsien kautta levitämme bakteereita uskomattoman tehokkaasti ja paljon. Saippua tuhoaa bakteerit ja virukset tehokkaasti.
  3. Pidän riittävän etäisyyden yleisöön. Yleisö ei voi olla liian kaukana, muuten kärsii tunnelma. Mutta ei sen tarvitse sylissäkään istua. Eli lavan reunasta vähintään kaksi metriä. En myöskään kulje yleisön joukossa ennen tai jälkeen esityksen, olen omissa oloissani, käyn esiintymässä ja lähden pois. Eli kaikki ylimääräinen vaikkakin mukava kanssakäyminen yleisön kanssa on minimoitu.
  4. Olen minimoinut yleisöavustajien kanssa tehtävät rutiinit ja teen vain sellaisia temppuja, joissa pystyn varmistamaan, että katsoja on turvassa. Annan heille tarvittaessa kasvomaskit tai visiirit. Käytän itse käsidesiä ja tarjoan sitä myös avustajille, ennen rutiinin aloittamista. Desinfioin myös kaikki välineet joihin avustaja koskee, ennen ja jälkeen esityksen.

Tässä saamani palaute eräästä loppukesän yritystilaisuudesta jossa olin esiintymässä:

”Janne esiintyi perhepäivässämme ja hänen rento ja mukaansatempaava esityksensä sai niin lapset kuin aikuisetkin viihtymään erinomaisesti.
Hän oli ottanut kekseliäästi korona-ajan turvallisusseikat  osaksi ohjelmaa ja esitys pysyttiin toteuttamaan turvallisesti, hauskuudesta tinkimättä.
Kiitos Janne, upea show!”
Mikko Myllys.
Innofactor Oy
Muut referensini löydät tästä

Peruutusehdot Korona-aikana

Koronan vuoksi peruutusehtoni ovat hyvin joustavat. Koronan vuoksi tehty peruutus voidaan tehdä kolme arkipäivää ennen tapahtumaa ilman seuraamuksia, tämän jälkeen peruutetusta esityksestä laskutan puolet esiintymisen hinnasta. Ja jos tämä on kynnyskysymys tilaamiselle, niin tästäkin voidaan neuvotella.

Tyytyväisyystakuu 100%

Esityksilläni on 100 prosentin tyytyväisyystakuu. Jos esitys ei vastaa odotuksia ja sitä mitä olen luvannut en myöskään lähetä laskua.

Eli tilaaminen on riskitöntä

Jos käykin niin, että kakka osuu jälleen tuulettimeen ja tapahtumia joudutaan perumaan. Ei peruuttamisesta aiheudu kustannuksia. Jos käy niin, että tapahtuma järjestetään ja esitykseni ei ole luvatun kaltainen, ei silloinkaan aiheudu kuluja.

Eli miten on, järjestettäisikö juhlat? Pyydä tarjous tästä

Aurinkoista loppukesää, pestään käsiä ja nautitaan valosta.
T:Janne

Erityistoimeni Koronan aikana