Juhlaopas

Vältä 7 yleisintä mokaa

Näin vältät 7 yleisintä mokaa juhlien suunnittelussa.

Olemme koonneet yhdessä kollegani J-P Pirisen kanssa juhlaoppaan. Tähän pieneen oppaaseen olemme valinneet seitsemän yleisintä kompastuskiveä, joita väistelemällä järjestät onnistuneen asiakas/yritystilaisuuden, olipa kyseessä sitten pikkujoulut, merkkipäivä tai uusien tilojen tai laitteiden esittely.

Juhlaopas

Tässä oppaamme pähkinänkuoressa:

1. Tila

Vieraiden määrän nähden oikean kokoinen tila vaikuttaa merkittävästi juhlien tunnelmaan. Liian isossa tilassa tunnelmaa ei synny ja liian ahdas tila on epämiellyttävä.

2. Tuottaja

Ammattitaitoinen tuottaja pitää juhlien langat käsissään, jolloin tilaaja voi itse keskittyä edustamaan ja nauttimaan juhlista.

3. Ohjelmajärjestys

Oikea ohjelmajärjestys kuljettaa iltaa tunnelmasta toiseen lähes huomaamatta. Puheohjelma aina ennen musiikkiohjelmaa!

4. Musiikki

Oikein valittu musiikki luo tunnelman. Ammattitaitoinen Dj tietää mitä yleisö milloinkin tarvitsee.

5. Valaistus ja somistus

Ammattimaisella valaistuksella rouhean oloinen tuotantotilakin muuttuu gaalajuhlan puitteet täyttäväksi areenaksi.

6. Tapahtumatekniikka

Tapahtumatekniikka saa puheet kuulumaan ja esiintyjät näkymään. On tärkeää, että äänentoisto on tilaan nähden oikein mitoitettu.

7. Esiintyjä

Ammattitaitoisella ja kokeneella esiintyjällä on useita eri ohjelmavaihtoehtoja, joista hän osaa suositella juuri sinun tilaisuuteesi sopivan ohjelman.

Juhlaopas

Koko juhlaoppaan saat ladattua ilmaiseksi alla olevan laatikon kautta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa taikuri-jonglöörin uutiskirje niin saat juhlaoppaan, jonka avulla pystyt välttämään yleisimmät virheet tapahtuman järjestämisessä. Uutiskirje tulee neljä kertaa vuodessa, joten emme tuki sähköpostiasi turhanpäiväisellä viestittelyllä.