Taika ja Tuli tmi:n tietosuojaseloste

Turvaamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti. Päivitämme tätä selostetta tarvittaessa.
1. Rekisterin pitäjä
Taika ja Tuli tmi Niittäjänkaari 3 45120 Kouvola (jäljempänä TT)
P 0405231833, Tietosuojasta vastaa Janne Mustonen.
Kyselyt tietosuojasta osoitteeseen janne@taikuri-jonglööri.fi
2. Rekisterin tarkoitus
Kutsumme rekisteriä nimellä Taika ja Tuli -asiakasrekisteri. Rekisterin henkilötietoihin on pääsy vain Janne Mustosella.
Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen TT:n kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yhtiön oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoimintannan edellytyksenä. Rekisterissä oleva voi koska tahansa pyytää oikaisemaan, korjaamaan, poistamaan tai saada nähdä mitä tietoja hänestä on tallennettu. Rekisteröidyllä on käytössä kaikki tietoturva-asetuksen mukaiset oikeudet.
Rekisterin tietoja käytetään seuraavasti:
– Asiakassuhteiden ylläpitoon
– Tilausten ja yhteydenottojen käsittelyyn
– Laskutukseen
– Asiakaspalveluun
– Tapahtumien järjestämiseen
– Yhtiön omaan markkinointiin
– Rekisterissä olevien oikeuksien toteuttamiseen

3. Mitä rekisteriin kerätään ja mistä tiedot saadaan?

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutustiedot sekä tarvittaessa lupa / kielto käyttää tietoja PP Ky:n markkinointiin ja viestintään. Tiedot ovat peräisin yhteydenotoista TT:n nettisivuilta, tarjouspyynnöistä, tilauksista, asiakastapaamisista ja sopimuksista.
4. Tietojen luovuttaminen
Tietoja käsittelee vain toimitusjohtaja Janne Mustonen. Tietoja ei luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, EU:n ulkopuolelle eikä muutoinkaan ulkopuolisille.
5. Suojaus
Tietoja säilytetään huolellisesti palvelimella salasanan ja käyttäjätunnusten takana. Ainoa kone, johon tietoja on fyysisesti ladattuna on TT:n toimitusjohtajalla. Kone on suojattu salasanalla.  Toimistoon ei ole pääsyä kenelläkään muulla ja toimisto sijaitsee salaisessa paikassa.

6. Säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakkaan luvalla niin kauan kuin asiakassuhde katsotaan olevan aktiivinen. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoja säilytetään maksimissaan 36 kk oikeutettuun etuun perustuen. Kirjapitolakien edellytys on, että tietoja tulee säilyttää 5 vuotta vahvistetusta tilinpäätöksestä. Tässä mielessä osaa tiedoista säilytetään näiden lakien ja asetusten mukaisesti.