Asiakaspalautteet

5/5
5/5
"Kaunis kiitos Jannelle meidän henkilöstötilaisuudessamme esiintymisestä ja että saatiin kokea tämä huippu show 😊. Tunnelma oli todella hieno ja vedit porukan mukaan huikeilla tempuillasi ja koomikko taitosi ovat upeat. Tästä riittää meidän koko jengille vielä pitkään muisteltavaa. Tilaisuuden jälkeen olen saanut kuulla vain pelkkiä kehuja upeasta showsta. Toivottavasti vielä jossain päästään nauttimaan esiintymisestäsi lisää."
Marjo Kunnari
Höganäs Borgestad OY
5/5
"Jannen esitys oli todella sopiva shownumero pikkujouluihimme. Se sisälsi hyvällä maulla höystettyä hauskaa stand-uppia sekä sopivasti vaaran tuntua ja jännitystä. Janne otti yleisön täysin haltuun heti ensimmäisestä hetkestä lähtien ja hänen komiikkansa upposi meidän laajakirjoiseen yleisöön. Esiintyjänä Janne on on mutkaton ja sai porukan kiinnostumaan, viihtymään ja nauramaan koko esityksen ajan. Lasershowssa ollutta wow-efektin toteutusta mietittiin pöydissä vielä pitkään esityksen jälkeenkin. Tää on siis HYVÄ!”
Minna Kangas
Valmet Technologies
5/5
”Janne esiintyi perhepäivässämme ja hänen rento ja mukaansatempaava esityksensä sai niin lapset kuin aikuisetkin viihtymään erinomaisesti. Hän oli ottanut kekseliäästi korona-ajan turvallisusseikat osaksi ohjelmaa ja esitys pysyttiin toteuttamaan turvallisesti, hauskuudesta tinkimättä. Kiitos Janne, upea show!”
Mikko Myllys
Innofactor Oy
5/5
"Kiitos Janne! Vedit yleisön mukaan mainiolla sekoituksella huumoria ja wau-efektejä. Loistava show! Suosittelen mielelläni."
Perttu Ryynänen
LSK Group Oy
5/5
”Ohjelma oli todella hyvä ja sai laajalti kiitosta. Voin suositella eteenpäin. Mukavaa syksyn jatkoa!”
Mia Parkko
SMT
5/5
”Jannen moottorisahashow yrityksemme tilaisuudessa oli ennen kaikkea mukaansatempaava, jännittävä ja viihdyttävä humoristisella twistillä. Huomio kiinnittyi Jannen lavakarismaan ja uskomattomiin temppuihin heti esityksen ensisekunneista lähtien. Kiitos vauhdikkaasta ja hauskasta ohjelmanumerosta!”
Jaana Ylhäinen
Instru Optiikka Oy
5/5
”Kiitos vielä eilisestä. Olet saanut pelkkää kiitosta juhlaväeltä. Teit tilaisuudesta sekä sanallisen että visuaalisen ilotulituksen meille kaikille paikallaolijoille. Olen varma, että muistijälki tulee olemaan vahva ja aikaa kestävä.”
Hannu Vakkari
Teampac Oy
5/5
”Janne on supliikki kaveri, eikä jätä ketään kylmäksi. Tykkäsin ja niin tykkäsivät asiakkaammekin”
Päivi Sievänen
Finncont ympäsistötuotteet Oy
5/5
”Sen lisäksi, että olet taikuri ja jonglööri niin sinähän olet myös koomikko! Kiitos hauskasta ja vauhdikkaasta esityksestä”
Tiina Hovi
Finnkino
5/5
”you were super cool on the stage, you are obviously a professional”
David Walliams
koomikko, Britains got talent -tuomari
5/5
”Janne Mustosen show tempaa mukaansa Janne Mustonen esiintyi Tornion Panimon perinteisillä syntymäpäiväjuhlilla ja yleisö oli vähintäänkin vaikuttunut. Jannen lavakarisma on vailla vertaansa ja hän ottaa yleisön mukaansa heti ensisekunneilla. Oli huikeaa seurata, miten paatuneimmatkin ”rokkipoliisit” löivät innostuneina käsiään yhteen, kun keilapallot, kirveet, sotanuijat ja moottorisahat lentelivät. Kirsikkana kakun päällä teemaamme sopivasti saimme kokea myös pari oluella tehtyä temppua. Illan tunnelma nousi Jannen shown myötä aivan eri tasolle. Vahva suositus!”
Kaj Kostiander
Tornion Panimo
5/5
”Mahtava show! Kiitos upeasta esiintymisestäsi Oulun toimipisteemme avajaisissa. Janne on ihan mieletön showmies ja esityksen hauskuus, taidokkuus ja meininki sai jo ennestään mukavan tilaisuuden tunnelman kattoon. Parasta oli huomata, kuinka sait yleisön haltuusi ja kuinka yleisökin innostui enemmän ja enemmän shown edetessä. Ei ollenkaan helppo juttu meidän alalla! Voin ehdottomasti suositella Jannea, yhteistyö oli saumatonta ja ammattitaitoista. Kiitos siitä!”
Jenni Lampinen
Volvo Construction Equipment Finland Oy
5/5
”Kiitos upeasta esityksestäsi! Olen saanut pelkköö positiivista palautetta työntekijöiltämme, joten se meni nappiin!”
Hilkka-Liisa Juvani
Maahanmuuttovirasto
5/5
”Se oli vitun kova show!”
Jone Nikula
5/5
”Janne esiintyi tilaisuudessamme Paapan kapakassa, ja otti yleisönsä erinomaisesti. Tila ja tilaisuus olivat molemmat haasteellisia, mutta se ei tahtia haitannut. Janne onnistui lisäksi räätälöimään ohjelmaansa uuden osan – kaapeleista – joka teki yleisöön ja erityisesti meihin isäntiin vaikutuksen. Ohjelma on hyvin rakennettu, eikä jättänyt ketään kylmäksi. Hyvällä maulla toteutettu, hauska – ja varsinkin loppua kohti vaaraelementti korostui. Voimme suositella :D”
Eeva Aunesluoma
Prysmian Group
5/5
”kiitos esiintymisestäsi! Sait hyvää palautetta ja moottorisahan kannustushuuto jäi elämään Respectalla. Juontosi sekä showsi sopivat hyvin Casino Royale-teemajuhliimme! Shown huipennus, moottorisahoilla jonglööraaminen oli lähes kaikille ennennäkemätön kokemus. Hienosti olit ottanut teemamme huomioon tempuissasi sekä humoristisissa juonnoissasi. Vedit alkuiltamme tyylikkäästi juonnolla, lähitaikuudella sekä lavashowlla. Loppuilta kuluikin sitten ruletti- ja pokeripöydässä sekä tanssiparketilla. Työskentely kanssasi oli joustavaa sekä selkeää. Ilta meni juuri niin kuin oltiin sovittu! Kiitos!”
Eeva Laurila
Respecta
5/5
”Janne on ammattilainen: Asiat hänen kanssaan olivat helposti sovittavissa, hän oli ajoissa paikalla, huolehti ja huomioi pienetkin yksityiskohdat; mistään ei tarvinnut itse huolehtia. Näin oli huojentavaa olla järjestäjänä, kun esiintyjä oli proaktiivinen ja ammattilainen. Näin sai keskittyä muihin järjestelyihin ilman huolta esiintyjästä. Mutta ennen kaikkea – yleisö viihtyi ja kaikilla oli hauskaa, kiitos”
Maiju Ylä-Outinen
OP Länsi-Kymi
5/5
”sähän olet showmies!”
Jukka Rasila
5/5
”Suuri kiitos viime perjantain esiintymisestäsi.Henkilöstö oli haltioitunut ja mykistynyt taikatempuistasi. Olet kyllä oikeasti Suur Mestari!”
Tarja Pesonen
Ely-Keskus
5/5
”Moi Janne – ja lämmin kiitos erinomaisesta esityksestäsi. Oli oikein mukava ja taianomainen ilta”
Mari Tiainen
LähiTapiola Kaakkois-Suomi
5/5
”Hän on suvereeni esiintyjä, niin varma ja valloittava, ettei voi kuin ihailla. — Pelkän supliikin varaan esitykset eivät rakennu. Jonglöörinä hän on sekä huima, että hauska, esitykset liikkuvat sirkuksen ja stand upin mukavassa välimaastossa.”
Etelä-Saimaa 27.7.2013
5/5
”Olemme tehneet Jannen kanssa töitä vuodesta 2006 alkaen ja yhteistyö on ollut alusta alkaen helppoa ja tuloksekasta. Janne hoitaa keikat äärettömän ammattitaitoisesti ja saamamme asiakaspalaute on pelkästään positiivista. Ja tietysti sitten se ohjelma; se ei todellakaan jätä yleisöä kylmäksi!, vaan pitää yleisön otteessaan koko showtimen ajan!”
Mico Mansner
Hohto markkinointitoimisto
5/5
”Janne esiintyi juhlissamme. Hän on todellinen viihdyttäjä ja taitava esiintyjä! Yleisön tehokas aktivointi teki show’sta entistäkin luovemman. Jälkikäteen kiiteltiin ja kehuttiin ”Uskomatonta sitruunatemppua”! Voimme lämpimästi suositella Jannea muillekin.”
Laura Koiranen
VVO
5/5
“Meillä oli todella onnistunut ilta ja sinun esiintyminen sai paljon kehuja ja kiitoksia! Ilo oli myös kuunnella, kun vedit esityksen hyvällä englannin kielellä.”
Sirpa Jääskeläinen
Tieto Finland Oy
5/5
“Kiitos upeasta esityksestä, se sitruuna-temppu jäi kyllä kaivelemaan”
Pentti Gröhn
Kuusakoski Oy