Etäshow

Ohjelmaa suorana ruudulle

Korona-aika pakotti meidät eristäytymään toisistamme ja sen aikana kehitin erilaisia tapoja esiintyä etänä. Nyt kun taas voimme kokoontua, nauttia toistemme seurasta livenä ja live-esiintyjistä. Niin tehdään niin, kohdataan toisemme livenä.

Interaktiivinen jonglöörishow etänä

Ennen esitystä olen postittanut tarvittavat välineet osallistujille, joita he ovat saaneet ihmetellä tovin. Esityksen kestosta riippuen välineinä ovat joko jonglöörin huivit, pallot tai molemmat.(Jos on tiukka aikataulu tai budjetti, niin opetus voidaan toteuttaa myös kotoa löytyvillä esineillä.)

Show alkaa lyhyellä jonglöörinumerolla, jonka jälkeen lupaan opettaa kaikki osallistujat jongleeraamaan, heille aikaisemmin lähetetyillä välineillä (joko huivit, pallot tai molemmat). Opetus etenee helpoista harjoitteista kohti kolmen esineen heittelyä ja jokainen pääsee kokemaan onnistumisen elämyksiä ja suurin osa oppii heittelemään kolmella liinalla tämän aikana.

Lopuun tulee vielä yhdessä tehty jonglöörishow, jossa toistamme treenin aikana opetellun koreografian.

Tästä tulee kiva yhdessä tekemisen fiilis, sen lisäksi jongleeraus on hyvää liikuntaa jolla saa vaihtelua kotitoimiston arkeen.

Etäshow

Tämä on aidosti interaktiivinen taikashow, joka kuvataan monikameratekniikalla. Näin jokainen katsoja pääsee näkemään temput parhaasta näkökulmasta ja interaktiivisuus toteutetaan minulle näkyvän ison näytön avulla, jonka kautta pääsen näkemään osallistujat ja kommunikoimaan heidän kanssaan. Tämä on niin lähellä live-esiintymistä kuin se vain voi olla. Tekisi mieleni jopa sanoa, että tämä on parempi, koska ei tarvitse poistua kotoaan.

Etäyhteys asettaa joitain rajoitteita, en voi esimerkiksi lainata katsojilta esineitä temppuja varten, olen kuitenkin keksinyt useita tapoja joilla katsojat pääsevät vaikuttamaan esityksen lopputulokseen ja osallistumaan esitykseen. Näin jokainen esitys on ainutlaatuinen vain tätä yleisöä varten tehty.

Esityksessä hämmästyttävät taikatemput yhdistyvät nokkelaan komiikkaan ja vuorovaikutukseen yleisön kanssa. Tämä show saa meidät kaikki unohtamaan hetkeksi tämän hetkisen elämämme rajoitteet.

Pysytään kotona ja pestään käsiä!

Juhlaopas

Janne on koonnut oman esiintymiskokemuksensa pohjalta juhlaoppaan, jonka avulla onnistut välttämään yleisimmät sudenkuopat juhlia tai tapahtumia järjestäessäsi.

Voit ladata ilmaiseksi (oikeasti ilmaiseksi, ei tarvitse jättää edes s-postia pantiksi) oppaan Juhlaopas-sivulta.

Janne Mustonen - moottorisaha-jonglööri

Taikuri-jonglöörin ohjelmanumerot juhliin ja tilaisuuksiin

Viihdeohjelmien Suomen mestari 2016

Täältä löydät varmasti sopivan ohjelmanumeron niin isoon kuin pieneenkin tilaisuuteen, oli kyse sitten yritystilaisuudesta, henkilökunnan juhlasta tai ulkoilmatapahtumasta.

Evento Awards 2018 voittaja

Stand up -taikashow »

Stand up –taikashow on ennen kaikkea yhdistelmä sulavasti komiikkaan yhdistettyä taikuutta.

SahaPuhe »

Janne Mustosen on myös innostava ja viihdyttävä puhuja!

Moottorisahashow »

Vauhdikas ja vaarallinen esitys - loppuhuipennuksena kolmella käynnissä olevalla moottorisahalla jongleeraus!

Etäshow »

Ei ole mitään syytä, miksi ei etäpalavereissakin voisi olla pientä piristystä silloin tällöin, kuten livetapaamisissakin.

Yritystilaisuudet »

Juhli henkilökunnan kesken tai asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Henkilökunnan juhlat »

Hyvin toteutetut henkilökunnan juhlat ovat tapa osoittaa henkilöstölle, että heitä arvostetaan.

Seminaarit ja koulutuspäivät »

Asiapitoisen ja mahdollisesti vakavankin päivän tunnelmaa piristää kummasti pieni rytminmuutos.

Ulkoilmatapahtumat »

Näyttäviä ja visuaalisia tapahtumia ulkotiloihin.

Kysy lisää

  Janne Mustonen
  S-posti: janne (ät) taikuri-jongloori.fi
  puh: 040 523 1833

  Tilaa uutiskirje

  Tilaa taikuri-jonglöörin uutiskirje niin saat juhlaoppaan, jonka avulla pystyt välttämään yleisimmät virheet tapahtuman järjestämisessä. Uutiskirje tulee neljä kertaa vuodessa, joten emme tuki sähköpostiasi turhanpäiväisellä viestittelyllä.
   

  Asiakkaiden suusta

  5/5
  ”Janne esiintyi juhlissamme. Hän on todellinen viihdyttäjä ja taitava esiintyjä! Yleisön tehokas aktivointi teki show’sta entistäkin luovemman. Jälkikäteen kiiteltiin ja kehuttiin ”Uskomatonta sitruunatemppua”! Voimme lämpimästi suositella Jannea muillekin.”
  Laura Koiranen
  VVO